Om Didde Eckberg Larsen

Didde Eckberg Larsen er født i 1977, og er uddannet  fra Aalborg Univeristet som cand. Psych. I 2006 forankret i psykodynamiske metoder. Hun har arbejdet som psykolog med fokus på psykisk stabilitet siden 2006 i privat såvel som offentlig sektor, og brænder for at udbrede den oversete viden om næringens evne til at genskabe balance samt at forebygge ubalancer således, at mennesket kan levere gode resultater både i arbejds- og privatlivet. 

Didde har særligt fokus på stresstilstande, angst- og depressionsreaktioner, og arbejder helhedsorienteret herunder med inddragelse af metoder, som sætter fokus på kroppens reaktioner og kropsbevidsthed, bl.a. vha. visualiseringsteknikker, mindfulness og nervesystemsregulering. 

Hun uddanner sig løbende indenfor functional medicine ved Institute for Functional Medicine og Nordic Clinic og er uddannet yinmindinstruktør.

Se mere om Didde på hendes klinikhjemmeside, StressIbalance.

Om Anne Elisabeth Traulsen

Anne Elisabeth Traulsen er født i 1979 og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009, kropspsykoterapeut i 2004 og har taget en basisuddannelse i functional medicine i 2017. Hun har i 10 år arbejdet i den private sektor med samspillet mellem kost-krop-psyke med henblik på at skabe  psykisk og kropslig sundhed. Hendes fokuspunkter er stresstilstande, traumatologi og kost-psyke-krop interaktioner. Hun står bag behandlingsretningen funktionel psykologi, som er en kombination af kropspsykoterapi og funktionel medicin, som er en individualiseret, effektivt og målrettet måde at behandle bagvedliggende årsager til mistrivsel.

Anne brænder for at udbrede budskabet om en helhedstilgang til psykologisk behandling og især budskabet om, at det du spiser i høj grad skaber dit humør. Hun videreuddanner sig løbende inden for funktionel medicin ved Institute for functional medicine.

Se mere om Anne på hendes klinikhjemmeside, Klinik for Funktionel Psykologi.