At stress både påvirker celler, hjerne og krop, ved vi nok godt, de fleste af os. Enten, har du selv mærket på egen krop, hvordan stress påvirker fordøjelsen, dine sanseoplevelser (lyd, lys, berøring) og dit energiniveau. Eller du har mærket, hvordan andre, du omgås, reagerer med kortluntethed, tristhed eller forvirring. Når vi nu ved, at hele det neurobiologiske system er så belastet, så er det i grunden lidt synd for ikke at sige ret overraskende, at der ikke er meget mere fokus på, hvor meget vores komplekse men intelligente biologiske system kan boostes igennem det, vi putter i munden. For maden består af små næringsdele, der alle sammen påvirker vores system. Nogen i en mere positiv retning end andre.

Du kan foretage nogle helt enkle valg i dag, så dine celler vil råbe HURRA i kor, og du kan forebygge eller genoprette ubalancer.

Af Didde Eckberg Larsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s